+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Balladen om Elena - E-bog

En kærlighedshistorie

Af Nina Ullmann
Eksistensen , 2013, 270 sider , E-bog, ePub

Læs uddrag af bogen her

Balladen om Elena er en kærlighedsroman om mod, skæbne, relationer, familiesammenhold, drømme og om at finde og vise ømhed og tillid, trods virkelighedens barske realiteter.

 


E-bog


Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her


79,00 kr.
Balladen om Elena - E-bog er mulig at købe i mængder af 1 af gangen
79,00 kr.
Den gæve, kærlige, livsglade, unge pige Elena får pludselig livets alvor at føle, da krigen bryder ud. Allerede 10 år tidligere flygtede hun og hendes sigøjnerfamilie fra Franko-regimet i håb om at finde bedre rammer for livet. Familien, der således lever en nomadetilværelse, bliver fanget i’43 og Elena må henslæbe nogle brutale år i koncentrationslejr.
Samtidig i Spanien sidder den unge musiker Stefan. Vi følger de to unge menneskers liv og deres veje krydses og en rørende kærlighedtager sin begyndelse. Men krig og skæbne skiller dem ad. Vil det lykkes dem at holde kærligheden i live og finde hinanden igen?
 
Balladen om Elena er en kærlighedsroman om mod, skæbne, relationer, familiesammenhold, drømme og om at finde og vise ømhed og tillid, trods virkelighedens barske realiteter. Bogen henvender sig primært til kvinder over 18 år.
 
Om forfatteren: Nina Ullmann er født i 1964 i Stavanger, Norge og har de sidste 16 år boet i København. Hun arbejder som coach og jobkonsulent og har en kreativ åre. Hun har tidligere skrevet digte og noveller, men springer nu ud som romandebutant.
Yderligere information ISBN: 9788741002552, 2 udgave, 1 oplag, E-bog, ePub, Eksistensen, 2013