+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Opret konto

* Skal udfyldes

EKSISTENSEN TILBYDER FLG. BRUGERGRUPPER

Almindelig bruger: Alle kan oprette sig som almindelig bruger og dermed få gemt personoplysninger og ordrehistorik. Du danner selv dit brugernavn og kodeord og kan handle med det samme. Betaling: kontant med kort eller med ean-nummer for institutioner.
Kontokunde: Er forbeholdt kirker og organisationer som ofte køber ind hos os og ofte i store mængder. For at blive kontokunde skal du godkendes af os, så der kan gå et par dage fra din henvendelse til du kan handle som kontokunde. Som kontokunde får du rabat på udvalgte titler og faktura medsendes til betaling via netbank (betalingsfrist 30 dage).
Bogklubben PS: Åben for alle. Bliv medlem af vores bogklub og få gode tilbud på udvalgte titler fra Eksistensen. Man forpligter sig til at afmelde månedens bog, hvis ikke man ønsker den. Se mere om Bogklubben PS hér »
Teologisk Bogklub: Denne bogklub er forbeholdt medlemmer af Den danske Præsteforening og er et samarbejde mellem Den Dansk Præsteforening og Eksistensen. Der tilbydes medlemmerne gode tilbud på udvalgte titler fra Eksistensen. Man forpligter sig til at afmelde månedens bog, hvis ikke man ønsker den. Se mere om bogklubben hér »