+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Den fremtidsgodkendte folkekirke

Af Birgitte Kragh Engholm
Eksistensen , 2016, 114 sider , Hæftet

Læs uddrag af bogen her

Lagerstatus: På lager

I gennemgang af 13 megatrends beskrives de drivkræfter, der vil påvirke Den Danske Folkekirke de næste 5, 10, 20 og måske endda 30 år.

149,00 kr.
Den fremtidsgodkendte folkekirke er mulig at købe i mængder af 1 af gangen

Vær med til at skabe den fremtidsgodkendte folkekirke!

Hvis folkekirken også i fremtiden skal bevare sin position som folkets kirke, må den ruste sig til fremtiden og forsøge at lytte højere. Lytte højere til, hvad moderne mennesker i fremtiden vil efterspørge, hvilke behov, forventninger og ønsker, de har til deres kirke, og hvad der giver mening for dem. Lytte højere til, hvad fremtiden kommer til at betyde for folkekirkens medlemmer og den verden, de er medlemmer i, og kirken er kirke i.

Denne bog er en praktisk og visionær håndbog for dig, der gerne vil være med til at fremtidssikre folkekirken. Bogen er særlig oplagt til folkekirkens menighedsråd, frivillige og ansatte, men alle, der holder af folkekirken og gerne vil have, at den også i fremtiden skal være folkets kirke fuld af værdi og mening, vil kunne finde motivation, inspiration, vision og  arbejdsglæde i bogen. Bogen er et forsøg på for første gang nogensinde at implementere moderne fremtidsforskning i en folkekirkelig kontekst.

Omtale

Det er en bog, som bør være pligtlæsning i alle danske kirkegårdsforvaltninger og naturligvis også for alle menighedsrådsmedlemmer.

Tidsskriftet Kirkegården

Yderligere information ISBN: 9788741001210, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2016