+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Guds ord - vores sprog. Underviserens bog

13 håndholdte forløb med fokus på indhold

Af Ane Ørgård Bramstoft, Iben Johanne Thomsen
Eksistensen , 2017, 88 sider , Indbundet

Læs uddrag af bogen her

Lagerstatus: På lager

Guds Ord - vores sprog er det første komplette danskproducerede konfirmandmateriale siden 2008. Materialet læner sig op ad de nyeste metoder inden for læringspædagogikken og fokuserer på at få alle konfirmander inddraget i undervisningen via et varieret forløb, der består af bl.a. opgaver, leg og dialog.


Download kopiark fra fanen "Dokumenter" herunder

299,00 kr.
Guds ord - vores sprog. Underviserens bog er mulig at købe i mængder af 1 af gangen

Underviserens bog indeholder helt konkrete anvisninger på den enkelte lek­tion. Der er angivelser af, hvilke materialer der skal anvendes, og beskrivelse af, hvordan undervisningen kan gennemføres trin for trin.

Der indledes med en beskrivelse af det enkelte forløbs struktur og hensigt. Derefter følger teologiske overvejelser over emnet, som er tænkt som inspiration til samtalerne med konfir­manderne. Efter hvert forløb findes et forslag til andagt i kirken med salmer og fortællinger, der passer til emnet. Bagerst i bogen findes kopiark til de enkelte lektioner.

Materialet desuden indeholder en bog til konfirmanden og en æske med kort til brug i undervisningen.

Omtale

Både bogen til underviseren og den, konfirmanderne skal benytte, er virkelig velskrevne. Opgaverne giver plads til både differentiering i undervisningen, og så får den enkelte elev selv mulighed og plads til at tænke over sin egen tro.

Torben Bille, Kulturkapellet

Yderligere information ISBN: 9788741000817, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2017