+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Kirke på kanten - E-bog

Tro når eksistensen udfordres

Af Lotte Blicher Mørk, Majbritt Normann Nielsen
Eksistensen , 2014, 264 sider , E-bog, ePub

En række steder i vores samfund drives der Kirke på kanten. Et af dem er på hospitalet. Redaktørerne af denne bog har deres daglige gang på Rigshospitalet som hhv. præst og religionssociolog. I kirken på Riget har en Gæstebog ligget fremme gennem en årrække, hvor enhver frit kan nedfælde sine tanker.


E-bog


Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

119,00 kr.
Kirke på kanten - E-bog er mulig at købe i mængder af 1 af gangen
119,00 kr.

Denne Gæstebog blev inspirationskilden for forfatterne til nærmere at udfolde patienter og pårørendes forhold til det religiøse og troen. Ud af Gæstebogen springer en ’usynlig menighed’, der ikke nødvendigvis går til gudstjeneste søndag kl. 10, men som gør sig mange tanker om hvor, hvordan og hvorvidt Gud er placeret i deres skrøbelige og sygdomsramte tilværelse.

Gennem bidrag fra en række hospitalspræster landet over, bringer bogen en kalejdoskopisk overvejelse over, hvad det vil sige at være Kirke på kanten. Der er både refleksioner over hvilken teologi en patientgørelse afføder, hvordan informationssamfundet møder en patient og helt praktiske redskaber til, hvordan man kan være kirke for og med syge mennesker.

Bogen er et væsentligt redskab for institutionspræster. Men enhver præst står qua sit embede altid midt i sygdom og alderdom, og kan hente gode input til det daglige sjælesørgeriske arbejde. Ligesom enhver med enten faglig eller privat tilknytning til sundhedsvæsenet kan hente oplysende og opbyggelige informationer.

Yderligere information ISBN: 9788741002651, 2 udgave, 1 oplag, E-bog, ePub, Eksistensen, 2014