+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Leuenberg Konkordien

Og kirkefællesskabet af reformatoriske kirker i Europa

Af Erik Kyndal (red.)
Anis , 2005, 128 sider , Hæftet

Læs uddrag af bogen her

Lagerstatus: På lager

Med Leuenberg Konkordien 1973 lykkedes det endegyldigt at genoprette nadverfællesskabet mellem lutherske og reformerte kirker i Europa, som havde været afbrudt siden reformationen.

Pris: 149,00 kr.

Din pris 49,00 kr.

Leuenberg Konkordien er mulig at købe i mængder af 1 af gangen
Med Leuenberg Konkordien 1973 lykkedes det endegyldigt at genoprette nadverfællesskabet mellem lutherske og reformerte kirker i Europa, som havde været afbrudt siden reformationen. Den danske Folkekirke har deltaget i dette arbejde fra begyndelsen, og i 2001 kunne folkekirken omsider officielt tilslutte sig Leuenberg Kirkefællesskabet, som i dag omfatter 104 kirker af forskellig reformatorisk oprindelse samt de metodistiske kirker i Europa.

Denne bog indeholder foruden selve konkordien, der hidtil ikke har foreligget på dansk, en række vigtige tekster der viser, hvordan kirkefællesskabet har udviklet sig, bl.a. den vigtige tekst om reformatorisk kirkeforståelse fra 1994, samt om dåb, nadver og embedsforståelse.

Bogen henvender sig til alle, som interesserer sig for, hvor Den danske Folkekirke i dag befinder sig i international økumenisk sammenhæng.

Bogens tekster er oversat af dr.theol. Erik Kyndal, som også har skrevet en historisk introduktion til teksterne og til Leuenberg Kirkefællesskabet.
Yderligere information ISBN: 978 87 7457 379 9, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Anis, 2005