+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Med flaget på halv - E-bog

At være i sorg

Af Mette Marklund
Eksistensen , 2012, 78 sider , E-bog, ePub

Læs uddrag af bogen her

Når vi mister en af vores kære, sætter vi flaget på halv. På den måde markerer vi over for omverdenen, at nogen er død, og vi gør opmærksom på vores sorg. Bogen er skrevet til dem, der står tilbage efter et dødsfald, men bogen vil også være oplagt for læsere, der er i tæt kontakt med efterladte.


E-bog


Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

79,00 kr.
Med flaget på halv - E-bog er mulig at købe i mængder af 1 af gangen
79,00 kr.

Når vi mister en af vores kære, sætter vi flaget på halv. På den måde markerer vi over for omverdenen, at nogen er død, og vi gør opmærksom på vores sorg. Flaget tager vi ned igen, men livet fortsætter med flaget på halv. Sorgen og savnet bliver ved med at være til stede. For de fleste er den efterfølgende tid svær at komme igennem.

Verden har ændret sig, og pludselig skal livet fortsætte uden ham/hende. I et ærligt og vedkommende sprog sætter bogens forfatter ord på de følelser og stemninger, der præger situationen efter et dødsfald; savnet af den døde, ensomheden, vreden over at livet ubekymret går videre, skyldfølelsen, tomheden.

Bogen er skrevet til dem, der står tilbage efter et dødsfald. Men bogen vil også være oplagt for læsere, der er i tæt kontakt med efterladte. Med flaget på halv er bygget op af små afsnit og illustreret med sort-hvide stemningsfyldte fotografier. Mette Marklund er læge og er underviser andre læger i etik.

Yderligere information ISBN: 41002118, 2 udgave, 1 oplag, E-bog, ePub, Eksistensen, 2012