+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

Mormor

Af Christiane Hector
Eksistensen , 2018, 112 sider , Indbundet

Læs uddrag af bogen her

Lagerstatus: På lager

En fin, kærlig og tragikomisk fortælling om hvordan mormors faste familieramme skvatter sammen, og hendes død efterlader et hul i minderne, da holdepunktet forsvinder.
Bogen fortæller historien med både ord, papirklip og spændende farvekombinationer, og er et lille kunstværk, der skildrer det voksne barnebarns refleksionsrejse tilbage til barndommen.
200,00 kr.
Mormor er mulig at købe i mængder af 1 af gangen
Mormor er en smuk og poetisk billedbog for voksne om sorg, vrede og kærlighed i en gennemsnitligt dysfunktionel familie, fortalt med kærlighed og ærlighed til den bedsteforælder, der holdt sammen på det hele. Forfatteren bringer gennem papirklip en fin, kærlig og tragikomisk fortælling om hvordan mormors faste familieramme skvatter sammen og hendes død efterlader et hul i minderne, da holdepunktet forsvinder. Bogen er det voksne barnebarns refleksionsrejse tilbage til barndommen. Det bliver dermed også en fortælling om hvad bedsteforældregenerationen betyder for den moderne familie.
Omtale

Bag de få ord og de poetiske klip og tegninger om en helt særlig mormors liv og død og et barnebarns opvækst - I can relate - aner jeg en meget større historie om en splittet familie. Jeg har den største lyst til at se og læse mere.

 

Leonora Christina Skov

Tak til Christiane Hector for at tilbyde en voksen billedbog, som på én gang formår at nuancere og simplificere den komplekse følelse sorg er, og som gør det i et kunstnerisk udtryk der skriger af mormor.

 

 

 

Book me up, Scotty!

 

Yderligere information ISBN: 9788741003917, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2018