+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

De nyeste bøger i butikken

pr. side
1 til 12 ud af 42
1 2 3 4 5
Nyhed
Regensen

Regensen

Denne antologi bringer os for første gang bag om de røde mure til kollegiet Regensen, som ligger i hjertet af København. Mens mange kun kender Regensen fra populære fremstillinger som fx Jul i Nøddebo Præstegård eller fra gadebilledet over for Rundetårn på et af Københavns travleste butiksstrøg - Købmagergade, så får den kultur- og historieinteresserede nu mulighed for at komme helt tæt på kollegiets særlige studenterkultur, som den er blevet levet, dyrket og udviklet igennem 400 år.

299,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Bevar dig selv

Bevar dig selv

Af Birgitte Dam Jensen - Gyldendal Business , 2017, Hæftet

Bevar dig selv handler både om nedstyrtende fly og gidseltagninger og om, hvordan du bevarer dig selv – dit helbred, din livsglæde, din empati og din handlekraft – i en accelerende og uforudsigelig moderne verden.

300,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Frederiksborg Slotskirke

Frederiksborg Slotskirke

Af Thomas Lyngby, m.fl. - Historika , 2017, Indbundet

Frederiksborg Slotskirke er et af de smukkeste og mest imponerende rum fra Christian 4.s tid. Og med denne pragtudgivelse markeres 400-året for kirkens indvielse i 1617.

299,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Judas

Judas

Af Amos Oz - Gyldendal , 2017, Hæftet

Judas af den israelske forfatter Amos Oz er en roman om fejltagelser, begær, kærlighed og ikke mindst forræderiets natur. Jerusalem, 1959.

299,00 kr.
Læs mere
Nyhed
53 dage

53 dage

Af Gustav Fabricius - Vandkunsten , 2017, Hæftet

53 dage er en roman om en mand, hvis verden vendes på hovedet da han bliver far. Hovedpersonens nyfødte søn er indlagt med vejrtrækningsproblemer på Rigshospitalets neonatalafdeling – en 53 dage lang ventetid, hvis udfald den nybagte far ikke kan påvirke. Romanen er ikke en sygdomshistorie, men snarere en psykologisk fremstilling af hvad der sker når man mister fodfæstet i livet – og finder ikke kun et nyt fodfæste, men et helt nyt liv, uden den forudsigelighed og de materielle værdier man før fandt tryghed i. 

199,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Slip livet løs

Slip livet løs

Af Preben Kok - Tiderne Skifter , 2017, Indbundet

Vi har en urealistisk forestilling om, hvor meget styr man kan have på livet. Det betyder, at vi ofte tynges af skyldfølelse i tilfælde, hvor vi slet ingen skyld kan have, fordi vi ikke har magten. Det er blandt andet det aspekt af det moderne menneskes liv som Preben Kok gør op med i bogen Slip livet løs. 

229,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Skildpadder hele vejen ned

Skildpadder hele vejen ned

Af John Green - Høst & Søn , 2017, Hæftet

Aza Holmes prøver. Hun prøver virkelig. At være en god ven, en god datter, en god studerende – og måske oven i købet en god detektiv. Men det er svært, når hun samtidig har hovedet fuldt af tankespiraler, som besværliggør hverdagen og omgangen med andre mennesker.

249,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Kritisk Forum nr. 149

Kritisk Forum nr. 149

Af Birgitte Graakjær Hjort & Jacob Bech Joensen (red.) , 2017, Hæftet

Redaktørerne af dette nummer af Kritisk Forum, Birgitte Graakjær Hjort og Jacob Bech Joensen, beskriver i nummerets forord, hvordan de ønsker at bidrage med nuanceringer og nye indsigter til den refleksion over og udvikling af frivilligt arbejde, som foregår rundt om i sognene. Gennem syv artikler bliver frivillighedens aspekter belyst fra både teoretiske og empiriske vinkler, inden en ottende, afsluttende artikel omsætter nogle centrale pointer til konkrete punkter til drøftelse i menighedsrådene. Sigtet med denne opbygning er, at artiklerne dermed kan virke som både inspirationskilde og arbejdsredskab.

159,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Båven om Gud

Båven om Gud

Af Hella Joof - Lindhardt og Ringhof , 2017, Hæftet

Hella Joof puster nyt liv i de gamle fortællinger fra Bibelen, når hun fortolker og digter og trækker paralleller til i dag. Undervejs kommer hun vidt omkring emner som armhulehår, omskæring, overspringshandlinger, gamle mænd med unge kvinder, stening, ekstremsport, ligestilling, sex, hvordan badminton opstod, og mange mange andre.

299,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Dobbeltgængeren

Dobbeltgængeren

Af Fjodor Dostojevskij - Gyldendal , 2017, Hæftet

Genudgivelse i Gyldendals klassikerserie  med forord af Marie Tetzlaff. 

99,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Refleksioner

Refleksioner

Af Jens Smærup Sørensen - Kristeligt Dagblads Forlag , 2017, Hæftet

Romanforfatter og klummeskribent ved Kristeligt Dagblad Jens Smærup Sørensen reflekterer med skarp pen og åbent sind over det enkelte menneskes plads i livet, historien og de store fællesskaber.

249,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Tainaron

Tainaron

Af Leena Krohn - Jensen & Dalgaard , 2017, Hæftet

Tainaron er Leena Krohns gennembrudsroman fra 1985, og består af en samling breve, alle ubesvarede, fra en kvinde, der er landet i insektbyen Tainaron, uden at hun kan huske hvorfor. Bogen har opnået kultstatus bl.a. i USA.

259,00 kr.
Læs mere
pr. side
1 til 12 ud af 42
1 2 3 4 5