+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

De nyeste bøger i butikken

pr. side
1 til 12 ud af 40
1 2 3 4
Nyhed
Skriften alene?

Skriften alene?

Af Kristoffer Garne, red. - Fønix , 2017, Hæftet

Bogens fem bidrag diskuterer det lutherske bibelsyn i lyset af Luthers forfatterskab,  Grundtvigs kristendomssyn, den videnskabelige bibelforskning og moderne religionsfilosofi.

125,00 kr.
Læs mere
Nyhed
En ordentlig mundfuld

En ordentlig mundfuld

Af Lone Hørslev - Rosinante & Co , 2017, Indbundet

20 noveller fra dér hvor livet bliver lidt for meget. Eller lidt for lidt. Det er den mulige fortælling, når man åbner døren, og det er HAM! der står derude.

249,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Hans Jonathan

Hans Jonathan

Af Gisli Palsson - Rebel With a Cause , 2017, Hæftet

Historien om Hans Jonathan er både den forunderlige fortælling om en ung mand fra den caribiske ø St. Croix, der i 1784 fødes ind i slaveri og blot 43 år senere ender sine dage i Island som en fri mand, og en fortælling om historiens betydning i nutiden. Hans Jonathans korte liv er omdrejningspunkt for en fortælling om imperialisme, slaveri, ejendomsret, race og kulturel identitet, der strækker sig over 200 år og tager læseren med fra Caribien over Danmark til Island og USA.

250,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Bekendelser

Bekendelser

Af Lev Tolstoj - Kristeligt Dagblads Forlag , 2017, Hardback

Lev Tolstoj levede som ung, feteret forfatter et glamourøst liv i den russiske overklasse. Han blev kendt over hele Europa for sine fortællinger og siden de store romaner Krig og fred og Anna Karenina. Men midt i livet fandt han i tiltagende grad sig selv og sin omgangskreds åndløs og forfængelig. Alle påstod at arbejde i kunstens og sandhedens tjeneste, men ingen søgte etiske og eksistentielle svar på livet.

199,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Velsignelser

Velsignelser

Af Caroline Albertine Minor - Rosinante & Co , 2017, Hæftet

To dage før jul hænger Anso sig i et figentræ i sin australske værtsfamilies tørre have. Helena rejser til Pyrenæerne for at komme tættere på en døende far, der ikke ønsker hendes selskab.

249,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Danmark og kolonierne - Vestindien

Danmark og kolonierne - Vestindien

Af Red. H.C. Gulløv, Poul Olsen, Niels Brimnes m.fl. - Gads Forlag , 2017, Hardback

Fra 1600-tallet blev Caribien centrum for europæernes voksende produktion af sukker. Millioner af afrikanere blev som slaver fragtet over Atlanten for at være arbejdskraft på plantagerne, og hurtigt kom de til at udgøre hovedparten af områdets befolkning. En række europæiske magter havde kolonier; med koloniseringen af St. Thomas I 1672 var grundstenen lagt til Dansk Vestindien, som også kom til at omfatte øerne St. Jan og St. Croix.

349,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Sigurd fortæller om Luther

Sigurd fortæller om Luther

Af Sigurd Barret - Politikens Forlag , 2017, Indbundet

Meget få mennesker har haft så stor indflydelse på den vestlige verdens tankegang som Martin Luther. Han levede i Tyskland fra 1483 til 1546 og er kendt som munken og teologen, der med sine nye tanker om kristendommen startede reformationen.
På Luthers tid gennemstrømmede religion alle dele af samfundet, og derfor fik de nye tanker afgørende betydning for ændringer i samfundet og opfattelsen af mennesket. For eksempel blev familien etableret som det vigtigste sociale fællesskab.

200,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Afmønstring

Afmønstring

Af Klaus Wulff - Eksistensen , 2017, Hæftet

Forfatteren tager os med bananbåden Horncap på dens sidste rejse i et forsøg på at komme overens med begrebet Heimat.  

98,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Det her er hjertet

Det her er hjertet

Af Bodil Malmsten - Kristeligt Dagblads Forlag , 2017, Hæftet

Digtene i "Det her er hjertet" udgør et sammenhængende hele. Der er tale om ét langt biografisk og fortællende digt, hvor forfatteren fra den chokerende meddelelse om den tidligere samlevers død ruller deres liv sammen op i erindringen.

199,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Demokrati

Demokrati

Af Svend-Erik Skaaning - Aarhus Universitetsforlag , 2017, Hæftet

Vi elsker demokrati, men ingen af os kan rigtig sætte ord på kærligheden. Det er nok derfor, diktatorer kan udråbe sig selv som sande demokrater. Og derfor deres undersåtter bilder sig ind, at det er svaret på deres bønner.

39,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Urimeligt godt nyt

Urimeligt godt nyt

Af Asger Chr. Højlund - Kolon , 2017, Hæftet

Luthers reformatoriske opdagelse og dens konsekvenser.

Bogen er en guldgrube for enhver, der ønsker mere viden om det, som for 500 år siden igangsatte den reformation, der har præget kirken indtil i dag.

199,00 kr.
Læs mere
Nyhed
Fra Vinterarkiverne

Fra Vinterarkiverne

Af Merethe Lindstrøm - Tiderne Skifter , 2017, Hæftet

I glasklare billeder af omgivelserne og af personer, som befinder sig i en slags eksistentiel nød og hjælpeløshed over for livet, spejler forfatteren sin egen historie. Fra vinterarkiverne er en aktuel og dybt personlig roman. Hovedpersonen Merethe, der er forfatter og omkring de halvtreds, er flyttet med sin samlever og deres tre børn på landet, måske i et forsøg på at få lidt samling på livet.

249,00 kr.
Læs mere
pr. side
1 til 12 ud af 40
1 2 3 4