+45 3324 9250 

Specialboghandel med alt inden for eksistens, filosofi, religion og teologi   

VI er alle præster for Vorherre- E-bog

De fleste er frivillige, de færreste får løn

Af Jens Chr. Meldgaard
Eksistensen , 2015, 160 sider , E-bog, pdf

Læs uddrag af bogen her

Hvordan bliver menigheden inddraget i fejringen af gudstjenesten? Bogen giver en række bud på, hvordan gudstjenesten kan blive et fælles ansvar.


E-bog


Denne E-bog kan kun læses med en E-bogslæser evt. via Adobe Digital Editions.
Download programmet her

109,00 kr.
VI er alle præster for Vorherre- E-bog er mulig at købe i mængder af 1 af gangen
109,00 kr.

En gudstjeneste er et fælles projekt, hvor menigheden samles for i fællesskab at bede til, takke og lovsynge Gud. Ikke desto mindre er gudstjenesten mange steder lagt i hænderne på kirkens ansatte, og menigheden er tydeligt adskilt i de ’arbejdende’ deltagere (kirkens ansatte) og tilhørerne. At vi alle sammen har et ansvar for gudstjenesten, og at vi alle er en vigtig del af den, er gledet i baggrunden.

Med bogen Vi er alle præster for Vorherre opfordres menigheden til at dele ansvaret ud igen – med en understregning af, at gudstjenesten er menighedens gudstjeneste.

Bogen er blevet til gennem besøg i forskellige sogne landet over, hvor menigheden spiller en aktiv rolle i fejringen af gudstjenesten; i forberedelsen, i gennemførelsen, men også i kirken liv uden for gudstjenestetid. Der er bidrag og beretninger fra mange kirkefællesskaber – skrevet af både præster, menighedsrødder og frivillige. For læseren vil der være rig mulighed for at blive inspireret til at gøre gudstjenesten til et fælles anliggende.

Yderligere information ISBN: 9788741002699, 2 udgave, 1 oplag, E-bog, pdf, Eksistensen, 2015