1, 2... tal om tro

Arbejdshæfte
Af
Eksistensen, 2011, Hæftet, 36 sider

Læs uddrag af bogen her

En ordløs bog om kristendommen. Bogen indeholder vidunderlige collager af billedkunstneren Lars Ravn og blanke sider til elevens egne ord og 'kunstværker'. En alternativ vej ind i kristendommens univers, baseret på tallene fra 1 til 12.

Pris: 89,00 kr.

Din pris 10,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

En ordløs bog om kristendommen. Bogen indeholder vidunderlige collager af billedkunstneren Lars Ravn og blanke sider til elevens egne ord og 'kunstværker'.

Materialet præsenterer en alternativ vej ind i kristendommens univers. Tallene fra 1 til 12 danner rammen om samtaler om bl.a. bibelske fortællinger, bibelens persongalleri, kirkeårets højtider og kirkens ritualer.

I arbejdshæftet, illustreret af billedkunstner Lars Ravn, vikler tal og symboler sig ind i hinanden. Og på bogens højresider kan konfirmanden/skole-eleven selv fylde ud med ord og billeder og dermed skabe en personlig bog om kristendom og tro. Til arbejdshæftet knytter sig en vejledning til underviseren.

Yderligere information ISBN: 978 87 7495 188 9, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2011

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.