165 salmer

Tilbudspris 5,00 kr Normalpris 149,00 kr
165 salmer – Lysets utålmodighed
Eksistensen, 2012, Indbundet, 206 sider
ISBN 978 87 7517 907 7

"165  salmer" er en ren tekstudgave af salmesamlingen "Lysets utålmodighed", Salmerne tager udgangspunkt i søndagens tekstlæsning fra Det Gamle Testamente, og de er nummereret fra 800 og frem, så de praktisk kan ledsage salmebogen.Emneord
TroKirkeSalmer

165 nye salmer i nyt format!
I slutningen af 2011 kom udgivelsen "Lysets utålmodighed", der rummer i alt 165 nye salmer. Med den nye alterbog i 1992 blev læsningen fra Det Gamle Testamente en fast del af søndagens gudstjeneste. Men med indførelsen opstod der også et behov for salmer, der tog udgangspunkt i disse tekster, og som samtidig kunne høres i lyset af evangeliet. Tolv salmedigtere gik derfor sammen om at løse den opgave og fremlagde 165 salmer, der er samlet i udgivelsen 'Lysets utålmodighed'. Nu udkommer de samme salmer i en ren tekstudgave i salmebogsformat, der gør den anvendelig ved bl.a. gudstjenesten. Salmerne er i bogen nummereret fra 800 og frem, så de praktisk kan ledsage salmebogen.

Salmerne er forfattet af: Lisbeth Smedegaard Andersen, Arne Andreasen, Niels Johansen, Hans Anker Jørgensen, Iben Krogsdal, Sten Kaalø, Holger Lissner, Leif Rasmussen, Jens Rosendal, Jens Simonsen, Lars Busk Sørensen og Inge Hertz Aarestrup. Melodierne er komponeret af en række af vores tids store salmekomponister, bl.a. Erling Lindgren, Klaus Brinch, Erik Sommer, Jesper Gottlieb, Werner Knudsen, Willy Egmose og Jens Nielsen.