3-I-EN

Et studiemateriale om Den Treenige Gud
Af
Eksistensen, 2011, Hæftet, 70 sider

Studiemateriale om Den Treenige Gud, der giver mulighed for på forskellige måder at arbejder med kernen i kristendommen: Faderen, Sønnen og Helligånden. 

Pris: 129,00 kr.

Din pris 19,95 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

3-I-EN er et studiemateriale om Den Treenige Gud. Bogen giver mulighed for på forskellig vis at arbejde med kernen i kristendommen; Faderen, Sønnen og Helligånden. Hver af disse er behandlet i to kapitler; et med fokus på ord og dialog og et med fokus på kreative aktiviteter. Der er med andre ord mulighed for at nærme sig og arbejde med emnet på forskellige måder. 3-I-EN kan anvendes på alle målgrupper, men er særligt velegnet til unge voksne. Hvert kapitel rummer et færdigt oplæg til den ansvarlige for den pågældende aften, så det er nemt og ligetil at gennemføre. Det tager ca. en halv time at forberede sig, og lederen vælger selv, om teksten i hvert afsnit skal oplæses eller genfortælles. Kapitlerne kan bruges enkeltvis eller som et samlet forløb over en længere periode.

Yderligere information ISBN: 978 87 7517 905 3, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2011

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.