Alt om intet - elevbog

til tematisk analyse af romanen Intet
Af
Eksistensen, 2015, Hæftet, 80 sider

Læs uddrag af bogen her

Et selvinstruerende undervisningsmateriale for 7.-10.kl., der med afsæt i romanen Intet (af Janne Teller), udforsker de temaer, romanen åbner for, herunder ikke mindst spørgsmålet om, hvorvidt der overhovedet findes noget, der har betydning. Fag: dansk og kristendomskundskab.


På webstedet alt-om-intet.rpf.dk findes tekster og opgaver til tematisk analyse af romanen Intet.

Pris: 159,00 kr.

Din pris 50,00 kr.

ELLER

Beskrivelse

Romanen Intet af Janne Teller er en af de mest læste romaner i folkeskolens ældste klasser. Med undervisningsmaterialet Alt om intet kommer eleverne i dybden med den helt afgørende udfordring, som romanen stiller sin læser: er der overhovedet noget i livet, som har betydning?

Romanen anslår desuden en lang række andre temaer: Tabu og provokation, At ofre og at ofre sig, Bibelen som inspirationskilde, Overgangen fra barn til voksen, Tiden, Kærlighed som ’svar’ på spørgsmålet om livets mening, Valg og eksistens. I Alt om intet behandles hver af disse temaer for sig med oplæg til elevernes selvstændige gruppearbejde og med inddragelse af billeder, parallelle tekster, øvelser m.m. Materialet er selvinstruerende og lige til at gå til for eleverne.

 

Fag: Dansk og Kristendomskundskab

Klassetrin: 7.-9./10. kl.


Alt om intet er en grundig og smuk elevbog, der tager de unge mennesker i 7.-10.-klasser seriøst. Det er også en ambitiøs bog, der fortjener at blive flittigt brugt i dansk- og religionsundervisningen. Med det rette miljø i klassen kan det ikke undgå at blive væsentlige timer, når man arbejder med Intet ud fra denne fortræffelige elevbog. Bent Rasmussen, Folkeskolen.dk

Læs hele anmeldelsen her: https://www.folkeskolen.dk/570382/glimrende-undervisningsbog-om-intet


Yderligere information ISBN: 978 87 7495 264 0 , 1 udgave, 2 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2015

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.