Apostlenes gerninger

En studiebog
Af
Unitas, 2009, Hæftet, 140 sider

Bogen gennemgår kapitel for kapitel Apostlenes Gerninger og kommer omkring væsentlige emner som urmenighedens kristendom og Paulus og hans forhold til jødedommen og den græsk-romerske kultur. Bagerst i bogen er der spørgsmål til de enkelte kapitler, så bogen også vil egne sig til brug i studiekredse.

Pris: 49,00 kr.

Din pris 29,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

Apostlenes Gerninger er en beretning om apostlene og deres mission efter Jesu opstandelse. I dette skrift følger vi evangeliets vej fra den første menighed i Jerusalem og videre ud i den græsk-romerske verden. Her bliver Paulus hovedpersonen, der sprænger grænserne til den ikke-jødiske verden. Henning Nørhøjs bog gennemgår kapitel for kapitel Apostlenes Gerninger og kommer omkring væsentlige emner som urmenighedens kristendom og Paulus og hans forhold til jødedommen og den græsk-romerske kultur. Bogen inddrager den nye Paulus-forskning og opfattelse af Paulus´ mission. Bogen er let at gå til og gør det muligt at følge Paulus i hans opgør og dramatiske oplevelser. Bagerst i bogen er der spørgsmål til de enkelte kapitler, så bogen også vil egne sig til brug i studiekredse.

Unitas,
Yderligere information ISBN: 978 87 7517 824 7, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Unitas, 2009

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.