Arvegods

Arvegods

Kristendom og naturvidenskab
Af
Eksistensen, 2019, Hæftet, 132 sider

Læs uddrag af bogen her

En bog om forholdet mellem naturvidenskab og kristendom.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

149,00 kr.

* Påkrævede felter

149,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Både historisk og i dag har de to verdensopfattelser ofte stødt sammen, og de to forfattere tager os på en historisk tur helt fra splittelsen opstod i den græske oldtid, over Darwins evolutionsteori til i dag, hvor amerikansk kreatonisme, intelligent design og missionerende ateisme er med til at skabe nogle problemfyldte spændinger mellem kristendommen og naturvidenskaben. 

De to forfatteres pointe er dog, at naturvidenskaben ikke har fået lov til at vokse og gøre sig gældende i en modsætning til kristendommen, men i stedet sideløbende med kristendommen, da de to områder beskæftiger sig med to vidt forskellige dele af livet. Kristendommen beskæftiger sig med det eksistentielle og spirituelle, hvor naturvidenskaben beskæftiger sig med årsagssammenhænge i naturen.

Om forfatterne
Peder Olesen Larsen (f. 1934) er magister i organisk kemi og har været professor og prorektor på Landbohøjskolen.

Severin Olesen Larsen (f. 1931) er cand.polit. og har som biostatistiker på Statens Serum Institut især været knyttet til medicinsk forskning.

 


En glimrende og forholdsvis let læst introduktion til parløbet mellem to hinanden supplerende synsvinkler.

- Præsteforeningens BladYderligere information ISBN: 9788741005799, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.