At leve helhjertet

199,95 kr.
At leve helhjertet – Inspiration fra Frans af Assisi
Eksistensen, 2014, Hæftet, 160 sider
ISBN 978 87 7517 953 4

Hvad kan en tiggermunk fra 1200-tallets Umbrien sige en dansker i dag? Bogens forfattere udforsker Frans af Assisi’s livsindstilling, der har vundet tilhørere verden over de sidste 800 år; hans længsel efter ægthed.

Hans liv var dybt forankret i en oplevelse af det hellige og af tilværelsens inderste kerne. - Bogen er en indføring i Frans af Assisi’s tanker, men er også en introduktion til hans liv og gerning.

Om forfatteren: Edward ”Ted” Harris er forfatter og præst i Sverige; han har flere bøger bag sig og er blandt andet ekspert i Søren Kierkegaard. Caroline Johansson er journalist, forfatter og foredragsholder.


Omtale

Der er meget at hente i bogen. Dens sigte er helt klart at vise en vej til at leve nær Gud og i Guds kærlighed efter Frans' forbillede.
Vibeke Gregersen, Udfordringen

Sproget i bogen er levende, flydende og letlæst ... "At leve helhjertet" er helt sikkert en bog, som på en god måde rokker ved vore ureflekterede og tryghedssøgende liv og kan derfor anbefales til alle, der ønsker at leve et mere helhjertet liv.
Kirsten Krog, Katolsk orientering

"At leve helhjertet" er en brobyggende bog med inspiration i kristen retning ... Den er skrevet i en fængende reportagestil kombineret med refleksioner, der forbinder stoffet med den moderne læser.
Finn Feilan, Præsteforeningens Blad

Bogen giver ikke ny information om Frans, men den er skrevet i et dejligt dvælende og indlevende sprog, med eftertænksomme kommentarer til hans valg af prioritering i livet, som trække tråde til nutiden, og som har budskab til både åndeligt søgende og troende.
Lektørudtalelse