Begrundet mistanke

Tilbudspris 15,00 kr. Normalpris 199,00 kr.
Begrundet mistanke – Kriminalroman
Eksistensen, 2010, Hæftet, 288 sider
ISBN 978 87 7517 853 7

I en lille vestjysk landsby forsvinder den 9-årig Katrine. Byens præst, Julie, er den sidste, der har set hende. Lokalsamfundet er rystet, og uhyggen lammer den lille by, da pigen efter nogle dage bliver fundet – kvalt og begravet med et lille legetøjsfår mellem hænderne.  

Emneord
TroFortællingerKirkeFamilieDød
Det er efterår, og i en lille vestjysk landsby forsvinder den 9-årig Katrine. Hun har været til minikonfirmand-undervisning, og byens unge præst, Julie, er den sidste, der har set hende. ”Jeg skal hen til en ven og lege," sagde hun til Julie, før hun gik. Siden har ingen set pigen. Lokalsamfundet er rystet, og mange tager del i en spontan eftersøgning. Snart vrimler det med politi og journalister, og mistanker og rygter begynder at brede sig i byen. Hvad er der sket? Hvor er Katrine? Hvem har bortført hende? Efter nogle få dage bliver hun fundet – kvalt og begravet med et lille legetøjsfår mellem hænderne. Der er flere mistænkte i byen, men indicierne peger efterhånden kun på én. Særligt da det viser sig, at den hovedmistænkte allerede har et mord på samvittigheden. Men Julie er ikke overbevist, og hun begynder selv at undersøge sagen.

Anette Broberg Knudsen har et større forfatterskab bag sig, men begiver sig med Begrundet mistanke for første gang i lag med en krimi.

Omtale

Den er velskrevet, ærlig og udtryk for godt håndværk.

Jyllands-Posten