Biskop for Herren

Tilbudspris 29,95 kr Normalpris 229,00 kr
Biskop for Herren – Og så mange andre
Eksistensen, 2005, Hæftet, 272 sider
ISBN 978 87 7457 376 4
Kjeld Holm, biskop over Århus Stift, er en markant personlighed i den offentlige debat. Det er ikke kun kirkelige anliggender, men også bredere samfundsmæssige og kulturelle forhold, der har hans bevågenhed.
Emneord
Festskrift
Kjeld Holm, biskop over Århus Stift, er en markant personlighed i den offentlige debat. Det er ikke kun kirkelige anliggender, men også bredere samfundsmæssige og kulturelle forhold, der har hans bevågenhed. Til stadighed søger han at bringe kristendommen i dialog med samtiden, i fuld anerkendelse af at vi ikke længere lever i en enhedskultur.

Bidragene til dette festskrift afspejler og diskuterer Kjeld Holms virkefelter. De forener en faglig og personlig synsvinkel, og bæres på den måde af det, der karakteriserer fødselarens eget virke: engagement.

Bidrag af: Lise Palstrøm, Jørgen Carlsen, Hans-Jørgen Schanz, Hans Hauge, Peter Kemp, Niels Grønkjær, Svend Andersen, Peter Lodberg, Desmond Tutu, Poul Henning Bartholin, Morten Kjærum, Birthe Rønn Hornbech, Jørgen Stenbæk, Lisbet Christoffersen, Hansgeorg Lenz, Benny Grey Schuster, Jens Ole Henriksen og Tage Skou-Hansen.