Bjovulf

Tilbudspris 10,00 kr Normalpris 129,00 kr
Bjovulf – Den gamle dragedræber
Eksistensen, 2012, Hæftet, 60 sider
ISBN 978 87 7495 194 0
En ny (gammel) fortælling, som tager sin læser med til en fjern fortid: Bjovulf er en helt fra dengang, der var helte til. Han tøver aldrig og møder uhyrer og drager med åben pande. Men Bjovulf må også erfare, at ondskaben altid vender tilbage. En lærervejledning ligger frit tilgængelig under DOKUMENTER.

En ny (gammel) fortælling, som tager sin læser med til en fjern fortid: Bjovulf – Den gamle dragedræber. Bjovulf er en helt fra dengang, der var helte til. Han tøver aldrig og møder uhyrer og drager med åben pande. Men Bjovulf må også erfare, at ondskaben altid vender tilbage. Bjovulf er en genfortælling af et oldengelsk heltedigt fra 700-tallet.

En lærervejledning som pdf ligger frit tilgængelig under DOKUMENTER.

Fag: Dansk, Historie og Kristendomskundskab.
Målgruppe: Mellemtrin.

Del af Kulturarvsserien.


Omtale

Historierne [i hele Kulturarvsserien - red.] er gode og drabelige fortællinger, som ikke står tilbage for Marvels populære og overeksponerede superhelte, hvilket i sig selv er forfriskende. Gendigtningerne holder sig (heldigvis) heller ikke tilbage for forlæggenes drabelige grusomheder, så de fleste mødre sikkert vil ryste på hovedet over uhyrlighederne, mens drenge i alle aldre vil henrykkes. Målgruppen er 3.-6. klasse, altså de 9-12 årige.

Heidi Visbech Madsen, Religionslæreren

Lærervejledning (1.74 MB)