Bogen om Filosofi

299,00 kr.
Bogen om Filosofi – Store ideer enkelt forklaret
Forlaget Bark, 2024, Hardback, 360 sider
ISBN 9788797443835

Hvad er sandhed? Hvad er meningen med livet? Hvad er retfærdigt? Og hvordan mon det er at være en flagermus? 

Alt dette og meget mere får du svaret på i denne fascinerende bog, som udforsker livets store spørgsmål, vi mennesker har stillet os selv gennem historien. 

 

”Filosofi betyder kærlighed til viden,  og ud fra denne betragtning er vi vel alle filosoffer” – Vincent F. Hendricks

Rejsen op igennem filosofiens historie introduceres med et inspirerende forord af professor i formel filosofi, Vincent F. Hendricks, der fortæller om, hvordan hans egen interesse for filosofiens verden opstod, og om hvorfor filosofien er så væsentlig for os mennesker. 

Skrevet i lettilgængeligt sprog, krydret med flotte illustrationer og oplysende grafikker samt citater fra filosofiens vigtigste personligheder præsenterer BOGEN OM FILOSOFI de største ideer og de begivenheder, der har formet vores verden.

Bogen om Filosofi har, som de øvrige titler i STORE IDEER-SERIEN, et letgenkendeligt og nemt overskueligt format, hvor du enten kan læse den fra ende til anden, eller måske bare bladre rundt og slå ned lige der, hvor indholdet pirrer din nysgerrighed.

Bogen om Filosofi er en del af den prisvindende og internationalt anerkendte bogserie Store ideer enkelt forklaret, som har solgt millioner af eksemplarer verden over, og nu endeligt er udkommet på dansk i flotte opdaterede udgaver.