Bibelen for nysgerrige

Af
Eksistensen, 2021, Indbundet, 92 sider

Læs uddrag af bogen her

Bibelen for nysgerrige er for alle, der har lyst til at gå på opdagelse i Bibelen og blive klogere på, hvad Bibelen er for en bog.


Bibelen fortalt og udfoldet i ekstra stort format.

199,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Hvad står der i Bibelen – og hvorfor? Og hvordan hænger den sammen?

Bibelens mange tekster har forskellige stemmer. De synger og hvisker, græder og råber, truer og beder og beretter om det mest utrolige. For at Bibelens forskellige stemmer og fortællestil kan træde tydeligt frem er teksterne i denne bog genfortalt så tæt som muligt på den originale danske oversættelse af Bibelen. De er udvalgt, forkortet og forenklet, men uden fortolkende kommentarer.

Bibelen for nysgerriges store format inviterer til udforskning og fordybelse, og til alle fortællinger er der en række leksikalske opslag. Her er væsentlige begreber og fænomener udfoldet og kan fungere som oplæg til samtale mellem forældre og børn – og de større børn kan selv gå på opdagelse.

Fortællingerne er ledsaget af illustrationer, der sætter endnu flere tanker i gang.

Bogen indeholder 37 fortællinger, fordelt på Det Gamle og Det Nye Testamente. Teksten er forfattet og udfoldet af Sara Nørholm og illustreret af Lars Vegas Nielsen.


Yderligere information ISBN: 9788741005713, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2021

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.