Tork og Hest

Den kinesiske prinsesse
Af
Jensen & Dalgaard, 2018, Indbundet, 52 sider

Tork og Hest - Den kinesiske prinsesse er historien om en eventyrlysten dreng, der hedder Tork, og en godmodig og klog hest, der hedder Hest. 

249,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Tork og Hest skal til filmfestival på den store mur i Kina og tager med toget fra Rusland. I sækken med gulerødder (Hests madpakke) finder de et mystisk skrin og en gåde. Med i kupeen er også en frisør, som måske slet ikke er frisør, men åbenbart meget interesseret i mystiske skrin …     
Nøgleordene for Tork og Hests måde at møde verden på er opfindsomhed og hjælpsomhed, og i denne bog får de i dén grad brug for begge dele. Sprudlende sprød tekst af Louis Jensen, kongenialt illustreret af Pia Halse.      
Sjette bog i serien, hvor hver enkelt kan læses selvstændigt. Tidligere er udkommet Tork og HestTork og Hest – Den store blyantTork og Hest – På nye eventyr samt Tork og Hest – Den porcelæne danserinde og Tork og Hest – Den onde troldmand.

Yderligere information ISBN: 9788771514438, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Jensen & Dalgaard, 2018

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.