Den fremtidsgodkendte folkekirke i tænkning & praksis

165,00 kr.
Den fremtidsgodkendte folkekirke i tænkning & praksis – Gudstjeneste-salon-event
Eksistensen, 2020, Hæftet, 110 sider
ISBN 9788741006840

Denne bog er en visionær og praktisk bog, der med tænkning, metode og konkrete eksempler inspirerer til arbejde målrettet i folkekirken.

Emneord
Kirke

Vær med til at udvikle en fremtidsgodkendt folkekirke!

Hvis kristentroen også i fremtiden skal give ­mening, have værdi og være vedkommende for moderne mennesker, må vi som folkets kirke utrættelig blive ved med at bygge nye broer ­imellem den kristne fortælling og menneskets egen eksistensfortælling. Vi må som folkets kirke arbejde målrettet, strategisk og kompromisløs med at række evangeliet frem, så moderne mennesker kan se, at det vedkommer dem. Og så må vi kende vores medlemmers ønsker, behov og forventninger til os og sætte kursen derefter.

Fremtidsforskningen hjælper os med at sætte kursen og bygge nye broer imellem den kristne fortælling og menneskets egen eksistensfortælling.

Denne bog er en visionær og praktisk bog, der med tænkning, metode og konkrete eksempler inspirerer og viser vejen, så vi sammen på alle niveauer kan udvikle folkekirken, så den giver mening og har værdi for det moderne menneske. Også i fremtiden.

Bogen er Birgitte Kragh Engholms anden bog, hvor moderne fremtidsforskning bliver implementeret i en folkekirkelig kontekst, denne gang helt konkret, lige til at gå til.