Begravelse er en påske

Begravelsesgudstjenestens liturgi
Af
Eksistensen, 2016, Hæftet, 144 sider

Læs uddrag af bogen her

Begravelsen er en gudstjeneste. Og begravelsen er en påske. Det er forfatterens udgangspunkt, når hun gennemtænker hvordan præster kan optimere deres arbejde med folkekirkens største succes: begravelsen.

168,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Kirken er god til at favne det sårbare menneske, når det kommer med sit tab. Kirken er god til at etablere det rum, der er brug for, når de døde skal smukt og opbyggeligt herfra. Med mere end 50 begravelser om året har forfatteren samlet en god erfaring med begravelseshandlingen, som hun her deler af.

Hvordan kan den trøst og forkyndelse, Kirken bringer, udbygges yderligere. Bogen indeholder fortællinger om afsked, begravelses- og ritualhistorie, begravelsesliturgier, overvejelser over salmernes og musikkens rolle, samt taler til inspiration. 


Det er altid dejligt når en kollega gennemtænker en problemstilling og deler ud af sine indsigter… Jeg vil have Begravelsen er en påske med mig ved de næste mange begravelser.

Lasse Rødsgaard Lauesen, Fyens Stift

Yderligere information ISBN: 978 87 7457 788 1, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2016

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.