Min næstes forår

Bønner
Af
Eksistensen, 2013, Indbundet, 48 sider

Læs uddrag af bogen her

Min næstes forår har klassiske bønstemaer som horisont, men Grotrian løser atter opgaven alt andet end klassisk, når han henvender sig opad. Bogen rummer både den litterære sprængkraft, men også en direkte tiltale til det post-postmoderne menneske, og man fornemmer som læser både forår og forpligtelse.

Pris: 200,00 kr.

Din pris 49,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

Simon Grotrian har i år rundet de 40 udgivelser, og har efterhånden etableret sig godt som den skæve og nytænkende stemme i både bønner, digte og tekster med et univers der sprænger de konventionelle rammer. Min næstes forår har klassiske bønstemaer som horisont, men Grotrian løser atter opgaven alt andet end klassisk, når han henvender sig opad. Bogen rummer både den litterære sprængkraft, men også en direkte tiltale til det post-postmoderne menneske, og man fornemmer som læser både forår og forpligtelse (i forhold til næsten).

Om forfatteren: Simon Grotrian (f. 1961) er en af Danmarks største, nulevende – og mest sky – poeter. Poesien er såvel postmoderne som religiøs og forfatterskabet afsøger hele tiden nye sprogmarker. Af Simon Grotrian er tidligere udkommet på Alfa Frontalgalakser (2009), Myrrapollen og Selvbinderhjertet (2010), Skyttens appelsin (2012).

Klik her for at læse uddrag af titlen.

Jeg følger mig udfordret af det kraftige sprog i bønnerne og får lyst til at læse videre.

Bibliotekernes anmeldelse (Lektørudtalelse)

Yderligere information ISBN: 978 87 7115 057 5, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2013

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.