Mellem himmel og jord

Bibelhistorie for store og små
Af
Hovedland, 2014, Hæftet, 220 sider

Claus Oldenburg er præst ved Garisonskirken i København. I Mellem himmel og jord har han gendigtet de centrale fortællinger fra Det gamle og Det ny Testamente. Gendigtet og moderniseret, som man kan se på forsiden.Det er en stor bedrift, som ser legende let ud. Resultatet vil fængsle de små-store og de store små.

269,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

”I begyndelsen var der ingenting. Kan man forestille sig det? Slet ingenting. Kun mørke. Så tænkte Gud Herren ved sig selv: ”Det må være noget.””Jeg kan jo ikke være Gud, hvis jeg ikke har en verden og en historie.
Så gik Gud ud i kontrolrummet og begyndte at rode med sikringerne. Det var ikke nemt, for det var buldermørkt, og lommelygterne var ikke opfundet.”

Oldenburgs fortælling er pædagogisk og han får på mirakuløs vis de mange historier til at føje sig og blive til en lang!. Han får bibelhistorien til at hænge sammen i sin fortælling, og han er ikke bange for at modernisere teksten eller oversætte de hellige skrifter, myterne, til aktuelt, saftigt og kraftigt sprog, faktisk ofte ganske humoristisk., hvilket understreges stærkt af Niels Rolands geniale illustrationer.


Yderligere information ISBN: 978 87 7070 391 8, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Hovedland, 2014

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.