Konfirmand og på gensyn!

Frihed - Jul med vennerne - Sæt ord på
Af
Eksistensen, 2012, Hæftet, Tre foldere, en notesbog, fem postkort sider

Læs uddrag af bogen her

Hold kontakt til konfirmanderne, efter de er konfirmeret - og giv dem lidt at tænke over...
69,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Tre gruble-foldere, der kan medvirke til at bevare forbindelsen til konfirmanderne i året efter, de er blevet konfirmeret.
Frihed – Den første folder er en lykønskning fra kirken på selve konfirmationsdagen. På bagsiden af hæftet er gjort plads til en personlig hilsen fra præsten. Folderen rummer samtidig en række grubleopgaver, der kredser om frihed, kærlighed og tro.
Jul med vennerne – Anden folder er en julehilsen, som vender julen lidt på hovedet og sætter fokus på venskaber - snarere end familie. Folderen indeholder bla. en ’hvem-er-du quiz’. Sammen med folderen følger også fem julekort, som konfirmanden kan sende til (familie og) venner.
Sæt ord på! – Tredje og sidste folder er en påskehilsen, der handler om at sætte ord på det vigtigste i livet – og om påsken. Med folderen følger en lille notesbog til konfirmandens egne ord og tanker.

Hele pakken købes samlet.


Yderligere information ISBN: 978 87 7495 216 9, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2012

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.