365 dage med Gud

Af
ProRex, 2019, Hæftet, 376 sider

Jarle og Rebecca Waldemar – far og datter – har sammen skrevet denne andagtsbog til konfirmander og andre teenagere. Der er et vers fra Biblen og en kort og klar tekst til hver dag i et år.

199,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

og Rebecca Waldemar – far og datter – har sammen skrevet denne andagtsbog til konfirmander og andre teenagere. Der er et vers fra Biblen og en kort og klar tekst til hver dag i et år.

Bogen er fyldt med glæde og opmuntring og er båret af far og datters livsglade tro på Jesus og hans kærlighed til os. Tryghed og tillid er nøgleord, for Jesus er ved vor side hver eneste dag.

At være en kristen er mere end en teori. Det er en opdagelse af og tro på, hvem Jesus Kristus er. Han er ved vor side hver eneste dag - uanset vores situation. I troen på ham kan vi slappe af og stole på, at han elsker os hver især, akkurat som vi er.

Om forfatterne
Jarle Waldemar er en kendt norsk underviser, kunstner og forfatter. Han lever og ånder for at bringe evangeliet til især børn og teenagere. Han er sprudlende og kreativ, og hans livsglade formidling af tro og liv er til stor inspiration for mange. Han fortæller om Jesus gennem sang, musik og trylleri i kreative andagter, ved familiegudstjenester og koncerter.

Rebecca Waldemar (født 2002) er Jarles datter. Hun er optaget af sin egen og sine jævnaldrenes trosrejse. Hun er aktiv i lovsangsarbejde og elsker dans og drama.


 


Yderligere information ISBN: 9788770681544 , 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, ProRex, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.