Jesus Trip

Pilgrimsguide til Israel og Vestbredden
Af
Eksistensen, 2020, Hæftet, 192 sider

Læs uddrag af bogen her

Velkommen til en guidet pilgrimstur til Den helliges Land. Præst og rejseleder Poul Joachim Stender fører dig gennem det land, der rummer og favner verdens tre monoteistiske religioner.

220,00 kr.
ELLER

Beskrivelse

Du står med en evighedsguide i hånden. Til turen der går fra evighed til evighed. Til destinationen,

der var til før tidernes morgen, og som vil være til ved tidernes ende. Turen til Israel og Vestbredden.

Dit Jesus Trip. Er du helligstedsnarkoman?

Eller vil du gerne udsætte dig for at blive det? Så er det her, det begynder. Du kan ikke finde oplysninger om, hvor og hvornår bussen fra Jerusalem til Betlehem går. Du kan ikke slå op, hvor mange shekel der går på en krone. Du kan ikke orientere dig i museernes åbningstider eller i restauranternes. Men du kan fornemme, hvordan dadler og oliven dufter, du kan ligefrem mærke, hvordan stemningen af stemmer og liv og farver vælter dig i møde, når du går ind til den gamle bydel gennem Damaskusporten. Du får opskriften på livets brød. Du kan tynges i knæ ved tanken om åget på Jesus’ skuldre, da han gik Via Dolorosa, og når du tages med ind i Getsemane Have, kan du kigge på det oliventræ, der måske allerede var plantet den allerførste skærtorsdag.


En skøn bog med både skæve og dybe tanker.
★★★★

- Kristeligt Dagblad

Yderligere information ISBN: 9788741005836, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.