Diakoni og menneskesyn

Diakoni og menneskesyn

Af
Aros, 2008, Hæftet, 302 sider

Læs uddrag af bogen her

En bog til alle med interesse for diakoniens rolle i kirke og samfund.

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

339,00 kr.

* Påkrævede felter

339,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

Hvordan skaber vi et samfund med plads til alle? Hvordan bliver kirken et åbent fællesskab? Hvordan udfordres vort menneskesyn i mødet med handicappede, ældre, misbrugere og flygtninge?

Johannes Nissen stiller i denne bog skarpt på diakoni og menneskesyn. Både den spontane medmenneskelige omsorg og det organiserede hjælpearbejde. Bogen svarer også på de helt grundlæggende spørgsmål som ´Hvad er diakoni?´ og ´Hvorfor skal man udøve diakoni?´, ligesom den kigger nærmere på de diakonale organisationers plads i velfærdssamfundet.

Desuden ser den på forholdet mellem den mere professionaliserede diakoni, som bl.a. udøves af sognemedhjælpere, og den frivillige indsats som mange frivillige udfører i diakonale sammenhænge.
Diakoni og menneskesyn henvender sig til alle med interesse for diakoniens rolle i kirke og samfund og i særdeleshed til diakoni-uddannelserne, de diakonale organisationer samt til teologistuderende og præster.


Yderligere information ISBN: 978 87 7003 643 6, 1 udgave, 3 oplag, Hæftet, Aros, 2008

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.