Livet før døden

20 år med hospice i Danmark
Af
Eksistensen, 2012, Hæftet, 188 sider

En antologi skrevet af mennesker med førstehåndskendskab til hospice-sagen, bl.a. politikere, pårørende, plejepersonale, frivillige og forskere. 

Pris: 199,00 kr.

Din pris 49,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

For 20 år siden blev Danmarks første hospice etableret. Det skete i en tid, hvor tanken om hospice blev mødt med skepsis og blev kaldt ”dødshospitaler”. Siden er hospice blevet et landsdækkende tilbud, og palliation – dvs. lindrende behandling – har fået sit eget afsnit i Finansloven.

20-års-jubilæet markeres med denne udgivelse. Livet før døden er en antologi skrevet af mennesker med førstehåndskendskab til hospice-sagen, bl.a. politikere, pårørende, plejepersonale, frivillige og forskere. Fra hver deres position giver de indblik i det at være patient på hospice i livets sidste fase og kendskab til de mange overvejelser, som både sundhedspersonale og frivillige gør sig for at lindre, støtte og tilføre så meget livskvalitet som muligt til alvorligt syge mennesker.

Livet før døden er redigeret af Svend Løbner, journalist, præst og leder af Kirkeligt Medieakademi. Bogen udgives i samarbejde med Hospice Forum Danmark.


Yderligere information ISBN: 978 87 7517 920 6, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2012

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.