Forelsket i verden

En munks opdagelsesrejse ud i verden og ind i sig selv
Af
Borgen, 2019, Hæftet, 264 sider

Forelsket i verden er den verdenskendte tibetanske meditationslærer og munk Yongey Mingyur Rinpoches gribende personlige beretning. Han forlod alt – sit hjem, alle han kendte, forsikring om mad i maven hver dag og en beskyttet, privilegeret tilværelse som overhoved for tre klostre – og begav sig ud på en pilgrimsrejse for i praksis at afprøve alt det, han havde lært. Han ønskede at finde ud af, hvem han virkelig var, uden titler og roller.

299,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

En nat sneg Yongey Mingyur Rinpoche sig ud, uden nogen opdagede det og levede de næste fire år som omvandrende munk i Indien, en til tider yderst barsk tilværelse som tigger på gaden, hvor han fik rig mulighed for at teste holdbarheden af sin spirituelle træning. Det er en fantastisk spændende historie, og hele beretningen igennem viser han os, hvordan vi kan forvandle vores frygt for døden og møde livet med glæde. 

Oversat fra engelsk af Flemming Bindslev


Yderligere information ISBN: 9788702282702, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Borgen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.