nioghalvtreds måder at have det dårligt på

nioghalvtreds måder at have det dårligt på

Af
Eksistensen, 2019, Indbundet, 72 sider

Læs uddrag af bogen her

Psykolog og billedkunstner Ulla Bech-Bruun tegner de skrøbelige tilstande, som vi skammer os over. Oplæg til samtale, genkendelse, indsigt og udsyn.


Lyt til Eksistensen Podcast: De svære følelser får form

Denne bog findes både som trykt bog og som e-bog. 

198,00 kr.

* Påkrævede felter

198,00 kr.

Emneord

Beskrivelse

nioghalvtreds måder at have det dårligt på er tegninger af rigtige menneskers rigtige følelser fra det terapeutiske rum. De svære følelser kender vi alle sammen – og alligevel føles de helt individuelle og depraverende og følges ofte af skam og ensomhed. Men hvordan ser de komplekse følelser ud? Psykolog Ulla Bech-Bruun har med skarp og kærlig streg afbildet de skrøbelige tilstande i krop og sjæl. Vi bevæger os i feltet mellem fiktion og fakta og i mellemrummet mellem tegning og tekst er der plads til fortolkning. Plads til at finde sig selv. Plads til at holde af sig selv – og af mennesket som sådan.

 


Følsom og rørende bog. Stregtegningerne er fine og sirlige, og er både groteske og humoristiske på én gang… det er helt umuligt ikke at blive påvirket … En bog som bliver siddende hos læseren længe efter.

- Bibliotekernes lektørudtalelse

Bogen er en genistreg.

- Dinboganmelder.dk

Yderligere information ISBN: 9788741006048, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Eksistensen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.