Gilgamesh

Verdens ældste historie om verdens første konge
Af
Eksistensen, 2012, Hæftet, 64 sider
Kong Gilgamesh er ¾ gud og tror, han er uovervindelig. Han nedkæmper ondskaben, mærker den ægte kærlighed i venskabet med kæmpen Enkido og er lige ved også at overvinde døden. En lærervejledning ligger frit tilgængelig under DOKUMENTER.
129,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

En ny (gammel) fortælling, som tager sin læser med til en fjern fortid, genfortalt af John Rydahl og illustreret af Gitte Skov. Kong Gilgamesh er ¾ gud og tror, han er uovervindelig. Han nedkæmper ondskaben, mærker den ægte kærlighed i venskabet med kæmpen Enkido og er lige ved også at overvinde døden.

Gilgamesh er en genfortælling af en babylonsk myte fra det andet årtusinde f.Kr.

En lærervejledning til undervisning på mellemtrinnet i Kristendomskundskab og Historie ligger frit tilgængelig under DOKUMENTER.

Del af Kulturarvsserien.


Historierne [i hele Kulturarvsserien - red.] er gode og drabelige fortællinger, som ikke står tilbage for Marvels populære og overeksponerede superhelte, hvilket i sig selv er forfriskende. Gendigtningerne holder sig (heldigvis) heller ikke tilbage for forlæggenes drabelige grusomheder, så de fleste mødre sikkert vil ryste på hovedet over uhyrlighederne, mens drenge i alle aldre vil henrykkes. Målgruppen er 3.-6. klasse, altså de 9-12 årige.


Heidi Visbech Madsen, Religionslæreren

Yderligere information ISBN: 978 87 7495 193 3, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2012

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.