Den praktiske teologi i Danmark 1973-2018

Festskrift til Hans Raun Iversen
2019, Hæftet, 370 sider

Læs uddrag af bogen her

Denne bog er en hyldest til Hans Raun Iversen i anledning af hans 70-årsdag og fejrer hans virke som én af hovedpersonerne i faget Praktisk Teologi i Danmark.

279,95 kr.
ELLER

Beskrivelse

Denne bog er en hyldest til Hans Raun Iversen i anledning af hans 70-årsdag og fejrer hans lange virke som én af hovedpersonerne i udviklingen af faget Praktisk Teologi i Danmark.

Bidragene beskriver Praktisk Teologi fra fagets spæde start i 1973 via tiden efter 1989, da faget blev en obligatorisk del af den teologiske uddannelse, og frem til i dag. Faget står nu centralt i de teologiske uddannelser på universiteterne i København og Aarhus. Samtidig spiller Praktisk Teologi en vigtig rolle i de teologiske efteruddannelser på Pastoralseminarierne under Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.


★★★★★★

Indsigtsfuldt og inspirerende festskrift hylder fortjent Hans Raun Iversens formidable indsats som forsker og formidler.

- Kristeligt Dagblad

Yderligere information ISBN: 9788741004471, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.