Men ender det godt?

De syv dødssynder
Af
Eksistensen, 2016, Hæftet, 152 sider

Læs uddrag af bogen her

8 fagfolk og kulturpersonligheder går på vandring i de syv dødssynder, og gør os klogere på, hvad disse gamle begreber siger os i dag?


 


Bogen er et friskt pust til samlingen.


Bibliotekernes anmeldelse (Lektørudtalelse)

Pris: 168,00 kr.

Din pris 99,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

De syv dødssynder emmer både af støvet, streng middelalder og moderne, mæskende lidenskab. Frås, liderlighed, temperament og magelighed. What’s not to like!?

Og netop denne bevægelse fra synd til dyd kommer en del af bidragyderne til denne udgivelse også ind på. Vi er ikke længere flove over at være grådige på livet. Og så alligevel. For nypuritanismen og den selvbestaltede stilling som moralens vogter er også over os. Og vi oplever alle at lide under et samfund og et værdisæt, der helt har glemt, hvordan man opfører sig ordentligt. Hvordan skal vi navigere i dette lastekatalog? Hvad tænker vi om dødssynderne i dag? Hvordan stikker de deres grimme eller skønne ansigt frem i vores tilværelse anno 2016?


En velskrevet bog med teologiske og filosofiske refleksioner om mennesket i forhold til dødssynder, i en moderne kontekst.

Bibliotekernes anmeldelse (Lektørudtalelse)

Yderligere information ISBN: 9788741000077, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2016

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.