Efraims lovsang

Efraim Syrerens hymner
Af
Eksistensen, 2002, Hæftet, 128 sider
Efraim levede fra begyndelsen af 300-tallet til 378. Han har skrevet kommentarer til de bibelske skrifter, og bibelens beretninger leverer råstoffet til mange af hans salmer og hymner, der typisk handler om Kristi fødsel, Jomfru Maria, Kristi død og opstandelse, omvendelsen, troen og den yderste dom.

Pris: 149,00 kr.

Din pris 49,00 kr.

ELLER

Emneord

Beskrivelse

Efraim levede fra begyndelsen af 300-tallet til 378. Han har skrevet kommentarer til de bibelske skrifter, og bibelens beretninger leverer råstoffet til mange af hans salmer og hymner, der typisk handler om Kristi fødsel, Jomfru Maria, Kristi død og opstandelse, omvendelsen, troen og den yderste dom. Jørgen Michaelsen har gendigtet et udvalg af hymner og Morten Møbjerg har skrevet indledning og kommentarer.

"Det er imponerende, hvad Jørgen Michaelsen har præsteret. Det er en fornøjelse at læse disse fremmedartede tekster ... Tak for indsatsen. Sådan kan man altså også forny dansk salmesang: ved at bære traditionen videre!"
Lars Tjalve, Kristeligt Dagblad
Yderligere information ISBN: 978 87 7457 307 1, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2002

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.