Et kapløb med tiden

Er mennesket ved at tabe til sig selv?
Af
Informations Forlag, 2020, Hæftet, 364 sider

Hvad gør vi, konfronteret med menneskehedens største krise? For 30 år siden skrev aktivist og forfatter Bill McKibben The End of Nature, den første bog  som advarede om den globale opvarmning. Et kapløb med tiden er et nyt forsøg på at styrke indsatsen for at redde planeten og os, der bebor den. 

299,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Gennem årtusinder har mennesket tæmmet naturen, udviklet teknologi og skabt den verden, vi lever i. Men vi nærmer os et vendepunkt, der sætter spørgsmålstegn ved selve menneskehedens bæredygtighed. Naturen har desværre vist sig meget mere foranderlig, end vi først troede, og de menneskelige samfund har vist sig langt mindre i stand til at omstille sig, end man kunne håbe. Spørgsmålet er nu: kan vi forandre os, før naturen har afgjort det hele for os?

Bill McKibben er amerikansk forfatter og journalist, og en af klimakampens fremmeste miljøforkæmpere gennem fire årtier. Hans bog The End of Nature fra 1989 har i dag opnået klassikerstatus indenfor klimalitteraturen og er oversat til mere end 24 sprog. Han er medstifter af den globale græsrodsbevægelse 350.org, som har organiseret mere end 20.000 klimademonstrationer verden over. Han har skrevet for The New Yorker, The New York Review of Books og Rolling Stone. I 2014 blev han tildelt The Right Livelihood Award – også kaldet “den alternative Nobel-pris”.

”En stærk bog, fordi den forklarer, hvad der er på spil, og hvor meget der skal til.” – Rune Lykkeberg, Information

“Dette er Bill McKibben når han er bedst. Hver eneste linje er klog og advarende. Gå ikke glip af den” - Naomi Klein

“Ingen har lagt en større indsats i at højne bevidstheden om vores tids største udfordring end Bill McKibben. En essentiel bog – ærlig, vidtrækkende og, imod alle odds, håbefuld.” – Elizabeth Kolbert, forfatter


Yderligere information ISBN: 9788793772212, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Informations Forlag, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.