Sig Ja!

Hvad præster ved om kærlighed
Af
People'sPress, 2020, Indbundet, 192 sider

En bog om kærlighed til alle, der ved, den findes og håber på, at den varer ved. Og til dem der stadig tvivler på begge dele.  

149,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

”Hvordan danser man med kærligheden?” lyder spørgsmålet fra forfatter Sissel-Jo Gazan til ti meget forskellige danske præster i denne smukke gaveudgave af nyklassikeren, der siden 2005 er blevet læst af tusindvis af brudepar, kærestepar og elskende.

Et vigtigt spørgsmål i en skilsmissetung tid og en udfordring som de ti mænd og kvinder tager på sig i en række kraftfulde, provokerende og ikke mindst livsbekræftende samtaler om kærlighedens betingelser, modstandere og muligheder. Resultatet er en varm konstatering af, at livslang kærlighed findes, hvis man tør aflive forestillingen om, at den er problemfri.

Denne bog giver således alle, der gerne vil have parforholdet til at lykkes, en enestående mulighed for at kaste den lyserøde drøm på porten og hilse den virkelige kærlighed velkommen.


Yderligere information ISBN: 9788770369503, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, People'sPress, 2020

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.