Hovedvejen til Himlen

Åndelige refleksioner i ord og billeder
Af
Rydendahl, 2019, Indbundet, 272 sider

I Hovedvejen til Himlen viser kunstner og forfatter Elin Quist 65 af sine kunstværker frem – krydret med refleksioner over det stærke møde med Jesus’ lidelseshistorie. Hun fortæller om opgøret mellem det gode og det onde. Menneskehedens møde med Kongernes Konge, mødet mellem Himlen og Jorden. Jesu Genkomst er stærkt repræsenteret i billedmotiverne. 

339,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

"Det gode budskab om, at Gud tager sit ansvar på sig, er vigtigt for mig at give videre til andre – ansvaret, som handler om det liv, Han har skabt. Mennesket, som i forsvarsløshed er blevet bragt til live og eksistens, vil Han altid beskytte, lede og værne om. Uden Guds vejledning er mennesket som en gren, der er brækket af et træ – den visner, når den ikke længere har forbindelse til træets næringsstoffer."
- Citat fra bogen 
I Hovedvejen til Himlen, som er delt op i 12 overordnede emner, ord til eftertanke samt en række bibeltekster, sætter kunstneren fokus på længslen efter mere mening i livet og forvandlingsprocessen, når mennesket kommer til tro.  
Billedmotiverne, som overvejende er oliemalerier, er bibelske, men flere af motiverne refererer til kunstnerens og forfatterens egne oplevelser. Enkelte keramiske glasurmalerier og skulpturelle stentøjsrelieffer og tegninger er repræsenterede. 
Denne bog er både en kunstbog og samtidig en række refleksioner over de spørgsmål, man uundgåeligt vil støde på før og i et åndeligt møde med Gud.
Bogen er en garnhæftet hardcoverbog med rød for- og bagsats, rødt kapitalbånd og læsesnor. 
Om forfatter og kunstner Elin Quist
Elin Quist (f. 1951) bor på Frederiksberg og er uddannet billedkunstner og keramiker i 1972. I mange år kæmpede hun med angst, stofmisbrug og psykisk sygdom, hvilket kom til et vendepunkt, da hun i en række syn oplevede Jesu Genkomst til Jorden. Elin har malet siden 1986, og flere af hendes malerier har været undervejs i over 30 år. Motiverne er meget stærke og spænder fra både dystre motiver af dæmoner til budskabet om evigt liv. 

Yderligere information ISBN: 9788793748040, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Rydendahl, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.