Hovedspringere

Om mennesker på flugt og kunsten at modstå tyngdekraftens fristelse
Af
Politikens Forlag, 2019, Indbundet, 176 sider
De færreste fødes som flygtninge. Ingen ønsker at dø som flygtning. Alligevel taler vi om flygtninge, som om det var en identitet på linje med dansk, svensk eller tysk. Flygtninge er mennesker, der er blevet tvunget til at bryde med alt, og alligevel har de en bagage med, håb og drømme, ideer om, hvem de er, og hvem de gerne vil være. De er hovedspringere på timetervippen, der håber på vand i bassinet. Tyngdeloven kan man dø af. Derfor må faldet blive en kunstart.    
150,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Hovedspringere er tredje bind i rækken af Carsten Jensens storsælgende debatbøger. Dette er ikke en bog om flygtninge, men om hovedspringere og mennesker på vej. 

Om forfatteren
Carsten Jensen (f. 1952), forfatter og debattør. Har et langt og alsidigt forfatterskab bag sig, som indeholder både kritiske essays, rejsebøger og store episke romaner. Har blandt andet udgivet Den første sten (2015), Krigen der aldrig ender. Reportager fra Afghanistan (2016) og senest Kældermennesker (2018) og Mod stjernerne (2018).
I 2019 modtog Carsten Jensen en af Norges største litteraturpriser, Bjørnsonprisen, samt den svenske pris Rausingprisen.

Yderligere information ISBN: 9788740048636, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Politikens Forlag, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.