Fra dybet

Nye salmer over gamle samler
Af
Syng Nyt, 2019, Indbundet, 156 sider

Forfatter Iben Krogsdal er gået 2500 år tilbage i tiden og har digtet nye salmer ud fra ursalmerne i Det Gamle Testamente. Dermed har hun genoptaget en gammel  – men i dag næsten glemt – salmedigtertradition for at skrive frit videre på tidligere tiders tekster.

268,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

I de nye salmer forvandles fortidens religiøse stemmer til nutidsstemmer. Det gamle stammefolk er blevet til et moderne menneske, Gud er vandret fra himlen ind i historien, og ondskaben i verden har fået nye skikkelser. Men kampen for livet fortsætter, og menneskets samtale med den magt, vi stadig kalder Gud, er langt fra slut. Vi er midt i den. 

Fra dybet rummer i alt 38 nye salmer med melodier af 25 nulevende, anerkendte komponister, og den har et langt efterskrift af professor emeritus Kirsten Nielsen, der sætter salmerne ind i deres større litterære og historiske sammenhæng.


Yderligere information ISBN: 9788797060834, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Syng Nyt, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.