Du kom med alt det der var dig

En samtale med digteren Jens Rosendal om liv og forfatterskab
Af
Gyldendal, 2019, Indbundet, 176 sider

Jens Rosendal fortæller åbent om følelser og livserfaring, om sit forhold til Gud og den missionske opvækst i det nordjyske. Naturen og Vadehavet står stærkt i Jens Rosendals forfatterskab. Han fortæller om at være national og modstander af EU, og han gør sig tanker om fællessangens betydning.

249,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

De fleste kender Jens Rosendals store kærlighedssang "Du kom med alt det der var dig". Det siges, at den er så populær, at hvis man taber en hvilken som helst højskolesangbog på gulvet, så vil den altid åbne sig på den side, hvor sangen står.

Jens Rosendal er den nulevende danske digter, som har flest sange i Højskolesangbogen. Tretten stykker. To salmer i Den Danske Salmebog er også skrevet af Jens Rosendal.

Teksten i denne bog er ledsaget af udvalgte Rosendal-sange og fotos fra egnen omkring Ballum, hvor Jens Rosendal har tilbragt det meste af sit liv. I bogen medvirker Rasmus Skov Borring, der har skrevet melodier til en lang række af Jens Rosendals sange og holder foredrag og sangaftner med udgangspunkt i Jens Rosendals sangskat.

Bogen henvender sig til mennesker i alle aldre. Den er velegnet som gave til både konfirmationer og bryllupper men også til folk, der har mistet en person, der står dem nær. Den handler om de livstemaer og identitetsudfordringer, som vi alle møder gennem livet. 

Om forfatterne
Anne Knudsen (f. 1956) er psykolog med egen praksis. Har skrevet flere bøger om psykologi og pædagogik.

Steen Valgreen-Voigt (f. 1954) er journalist og har arbejdet på en række danske dagblade, herunder Information, Politiken og Ekstra Bladet.

 


Yderligere information ISBN: 9788702273502, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Gyldendal, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.