Jesus

en biografi skrevet af troende
Af
Hovedland, 2019, Indbundet,

Siden det moderne gennembrud for hundrede og halvtreds år siden har såkaldt moderne livstolkninger bestræbt sig på  at fortrænge kristendommen og det grundlag, som de moderne samfund hviler på. Uden at støde på bemærkelsesværdig modstand. Sekulære og ateistiske livstolkninger har domineret, og den kristne kultur er behændigt søgt forvandlet til harmløse ”fortællinger”, ligesom man har bestræbt sig på at forvise den historiske Jesus til myternes tågeland.  

269,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Paul Johnsons bog er sådan set ude i et opgør med den moderne ”videnskabelige” tidsalder. Johnson fortæller om Jesus – den historiske person fra Nazareth i Galilæa, en undersåt i en fjern jødisk provins i det mægtige romerske imperium. Som er lige så historisk og dokumenteret som hans samtidige, den romerske kejser. Johnson skriver, at tilsynekomsten på jorden af en skikkelse, der både var Gud og menneske, er kristendommens kerne. På den baggrund giver han Jesus-skikkelsen kød og blod --- og meget mere. For at understrege kristendommens universelle karakter er bogen forsynet med 16 sider med billeder af hovedpersonen fra alverdens lande og traditioner. 

Bent Jensen har oversat bogen og forsynet den med et forord og med en personlig efterskrift, hvor han fortæller om sin indremissionske barndom i Kjellerup.

Yderligere information ISBN: 9788770706537, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Hovedland, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.