Hjerter taler samme sprog

En collage
Af
Historia, 2021, Hæftet, 180 sider

En gribende fortælling om stærke venskaber på tværs af generationer. Fra besættelsestiden til i dag. Det er beretningen om fredens bitre tømmermænd for modstandsfolk, der tabte krigen efter freden. Men ikke mindst historien om den stærke enke Petra, der fortsatte kampen for sine børns fremtid.

249,95 kr.
ELLER

Beskrivelse

En gribende fortælling om stærke venskaber på tværs af generationer. Fra besættelsestiden til i dag. Det er beretningen om fredens bitre tømmermænd for modstandsfolk, der tabte krigen efter freden. Men ikke mindst historien om den stærke enke Petra, der fortsatte kampen for sine børns fremtid. Den fortælling lagde den 87-årige Johannes Madsen, inden sin død, trygt i hænderne på sin trofaste ven, journalisten Anna Gertsen. Hun forstod, at hun her fik en enestående chance for også at skrive til sine egne børn. For godt nok er det en helt anden tid nu, men de store spørgsmål er stadig de samme. Bogen er en selvstændig fortsættelse af Du ved det nok mit hjerte – billeder i sort hvid.

"I Niels Johansens nye roman genfinder vi nogle af de kvaliteter, der kendetegner hans alsidige forfatterskab – ægtheden, varmen, sansen for hverdagens mirakler. Atter har han skrevet en livsbekræftende historie, der uden at fornægte mørket vækker læsernes opmærksomhed over for lyset."

- Claus Grymer, forfatter og kulturjournalist


Yderligere information ISBN: 9788794061483, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Historia, 2021

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.