Det tabte guld

Af
Eksistensen, 2019, Hæftet, 140 sider

Læs uddrag af bogen her

En stille fortælling om en kærlighed, der forsvandt, og et ægteskab, der ikke holdt.

179,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

En mand og en kvinde mødes i et sommerhus på det, der kunne have været deres guldbryllupsdag. Men kærligheden rakte ikke. Hun blev forelsket i en anden og rejste sin vej, og han fandt ikke kærligheden igen. Nu har hun foreslået, at de alligevel skal markere dagen og det liv, de trods alt havde sammen.

Romanen udspiller sig på en enkelt dag og skildrer intenst det tidligere ægtepars forhold til sig selv og til hinanden. Efterhånden som dagen går, træder fortiden tydeligere og tydeligere frem og kaster lys over det forliste ægteskab.


Portrættet af den fortrydelige, letsaltede Lorens er knivskarpt, ligesom romanens indbyggede appel om "memento mori" går direkte igennem.

- Kristeligt Dagblad

En både rørende og troværdig fortælling om et ægteskab, der ikke holdt trods de bedste intentioner ... Der er flere fine, næsten filosofiske, betragtninger undervejs, ligesom det selvransagende fra Lorens' side er smukt at læse.

- Bibliotekernes lektørudtalelse

... en fin lille roman

Kirkekultur.nuYderligere information ISBN: 9788741005577, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.