Fælleden

Af
Kristeligt Dagblads Forlag, 2019, Indbundet, 250 sider

Hvis de døde kunne tale, hvad ville de så fortælle? Dette enkle spørgsmål er den fascinerende præmis for den prisbelønnede østrigske bestsellerforfatter Robert Seethalers nye roman Fælleden

249,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Scenen er kirkegården i den fiktive by Paulstadt, hvor de dødes stemmer stiger op fra gravene og fortæller om en lille by, et samfund, en verden. Og som altid hos Seethaler rummer det på overfladen undselige enorme dybder.   
I tredive kapitler af varierende længde, fra ét ord til 20 sider, fortæller de døde på forskellig vis om det, der prægede deres liv. Det kan være i fortællingens, listens eller aforismens form, men til fælles har alle de døde, at de giver stemme til noget grundlæggende menneskeligt. 
Fælleden handler om menneskeliv – enestående, men samtidig forbundne. Stemmerne i Fælleden kredser alle om, hvad der står tilbage, når livet er forbi og regnskabet gøres op.    
Om forfatteren
Robert Seethaler er født 1966 i Wien og bosat i Berlin. Et helt liv blev en bestseller i Tyskland og har givet Seethaler ry for at være en af sin generations førende stemmer. Fælleden er forfatterens anden bog på dansk.

Oversat fra tysk af Anneli Høier

Yderligere information ISBN: 9788774673996, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Kristeligt Dagblads Forlag, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.