Ind i en stjerne

Af
Grif, 2019, Indbundet, 208 sider

Ind i en stjerne er en autofiktiv roman om det ubærlige. Om at miste sin elskede, om lammende sorg og oprivende smerte, om livet med en utrøstelig, toårig dreng, der ikke forstår, hvorfor hans far pludselig ikke er der mere. Og om at føde et barn alene, tre måneder efter sin mands død. Men det er også en fortælling om livet, der langsomt melder sig igen i form af små glimt af glæde og taknemlighed – over de to børn, over selv at være i live.

249,95 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Pressen skriver
"Fornem entré i romanforfatternes kreds. (...) Rørende, som kun levet liv kan være det. (...) Det fine ved bogen er, at det i den grad er lykkedes at omsætte erfaringen, det selvbiografiske, til romankunst."
- Weekendavisen

"Ualmindeligt stærk debutroman. Forfatteren formår at skrive med en klarhed og renhed, som går direkte i hjertet på læseren."
- Nordjyske, 5 stjerner
"Helstøbt og bevægende fortælling om smertefuld erkendelsesrejse. Troværdig og gribende."
- Kristeligt Dagblad, 5 stjerner
"Vidunderligt velskrevet (...) En debutroman, der formår det umulige: At sætte ord på sorgen og på dét, der følger efter: mere liv."
- Litteratursiden

 


Yderligere information ISBN: 9788793661523, 1 udgave, 1 oplag, Indbundet, Grif, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.