Omveje til verden

Fortællinger
Af
Eksistensen, 2019, Hæftet, 202 sider

Læs uddrag af bogen her

Poul Løvborg er tilbage med en selvstændig novellesamling i vanlig lavmælt stil om livets gang og klang ved det vindblæste Sandø.

185,00 kr.
ELLER

Emneord

Beskrivelse

Hvor ligger lykken og det sande liv? Hvordan ser livsduelighed ud? Hvordan forvalter vi ensomheden og de brudte relationer? Og hvordan tør vi række ud mod nye? Kan vi skue hunden på hårene eller må vi sænke parader og fordomme for at give plads til det ægte møde? Spørgsmålene ligger og lurer under overfladen i det vejrbidte vest og svarene blæser i den vrangvillige vind.

Vi møder det nedslidte ægtepar, der indser deres forholds endelige kollaps på en sommerhusferie. Vi følger med landmanden Kai til sin kones dødsleje. Den punktlige IT-konsulent Øjvind tjekker ind på Købstadshotellet og vi tjekker med. Den spirituelle Freia sætter det jordbundne lokalsamfund på den anden ende, da hun rykker ind med krystaller, numerologi og meditationskurser og ved Verdens Ende bor en særling, der har mere forstand end de fleste. Alt imens vi atter stifter bekendtskab med Sandø, Skarreby og betjent Madsen, og et stykke Danmark hvor selvtægten og nøjsomheden er stor og horisonten lille.


Poul Løvborg skildrer sine novellepersoner med nerve og følsomhed, så man fornemmer mennesket i al sin sårbarhed.

- Bibliotekernes lektørudtalelse

Hele bogen er velskrevet og velovervejet. Jeg giver bogen fem stjerner. Den er dyb og har i virkeligheden mange lag.

- Dinboganmelder.dk

Yderligere information ISBN: 9788741006055, 1 udgave, 1 oplag, Hæftet, Eksistensen, 2019

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.